Osiguranje osoba

Osiguranje osoba

U životu nije moguće predvidjeti, niti spriječiti neke neugodne situacije, ali Vam mi možemo pomoći da njihove posljedice učinite podnošljivijim. Životnim osiguranjem, osiguranjem od posljedica nesretnog slučaja i zdravstvenim osiguranjem  osiguravate sebi i svojim najmilijima bezbrižnije sutra.

 

Zdravstveno osiguranje

Zdravstveno osiguranje
Privatno zdravstveno osiguranje je osiguranje kojim osiguravajuća društva osiguravaju veći opseg prava od HZZO-a, viši standard usluge, te daju osiguranicima dodatna prava koja nisu obuhvaćena osnovnim zdravstvenim osiguranjem. Razina pokrića razlikuje se ovisno o programu osiguranja i osiguratelju.

Životno osiguranje

Životno osiguranje
Neizostavan dio financijskog planiranja svakog čovjeka je životno osiguranje. Želimo li zaštititi sebe ili biti odgovorni prema onima koji o nama ovise ugovorit ćemo životno osiguranje. Ugovaranjem životnog osiguranja štedimo kako bi zadržali standard u kasnijim godinama. Životnim osiguranjem štedimo kako bi mogli osigurati sredstva za školovanje djeteta, financijski im olakšali osamostaljenje, zbrinuti starije ili zaštititi poslovanje svoje tvrtke.

Putno zdravstveno osiguranje

Putno zdravstveno osiguranje
Odlučili ste se za putovanje ili odmor, nije vrijeme za brige prepustite se uživanju, opustite se i mirno otputujte s policom putnog zdravstvenog osiguranja. Putujte sigurni s osigurateljnim pokrićem za slučaj bolesti ili nesretnog slučaja za vrijeme boravka u inozemstvu.

Osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja

Osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja
Osiguranjem osoba od posljedica nesretnog slučaja pokriven je svaki iznenadni i od volje osiguranika nezavisni događaj koji djelujući uglavnom izvana i naglo na tijelo osiguranika ima za posljedicu njegovu smrt, potpuni ili djelomični invaliditet, prolaznu nesposobnost za rad ili pogoršanje zdravlja koje zahtjeva liječničku pomoć.