Optimarisk Optimarisk Optimarisk Optimarisk

Osiguranje

Osigurajte svoju obitelj i dom

Osigurajte svoju obitelj i dom
U životu svakoga od nas glavni prioriteti su obitelj i dom. Brojni su rizici kojima smo svakodnevno izloženi. Odgovornim ponašanjem, rizici kojima je izložen naš život, zdravlje i obiteljska imovina, mogu se zaštiti. Najjednostavniji način da se zaštitite je ugovaranje osiguranja...

Osigurajte svoju tvrtku

Osigurajte svoju tvrtku
Za svoju tvrtku odaberite sigurnost. Osigurajte zaposlenike, imovinu i interese, i na taj način svedite na najmanju moguću mjeru mogućnost da iznenadni i neplanirani štetni događaji ugroze vaše poslovanje. Osiguravajući se prebacujete rizik na osiguratelja i umanjujete posljedice neželjenog događaja.

Osiguranje osoba

Osiguranje osoba
U životu nije moguće predvidjeti, niti spriječiti neke neugodne situacije, ali Vam mi možemo pomoći da njihove posljedice učinite podnošljivijim. Životnim osiguranjem, osiguranjem od posljedica nesretnog slučaja i zdravstvenim osiguranjem osiguravate sebi i svojim najmilijima bezbrižnije sutra.

Osiguranje životinja

Osiguranje životinja
Osiguranje životinja je osiguranje od nepredvidivih događaja koji ugrožavaju život i zdravlje životinja i Vaše gospodarstvo. Podijelite rizik kojem ste dnevno izloženi s osigurateljem i zaštitite se od opasnosti.

Osiguranje od odgovornosti

Osiguranje od odgovornosti
Osiguranjem od odgovornosti štitite svoj ekonomski interes. Ovim osiguranjem pruža se osigurateljna zaštita za štete nastale na stvarima trećih osoba zbog oštećenja ili uništenja i zbog narušenog zdravlja, ozljeda trećih osoba ili smrti. Osiguranjem je pokrivena odgovornost osiguranika iz posjedovanja stvari, iz pravnog odnosa ili iz određenog svojstva kao izvora opasnosti.

Osiguranje od financijskih gubitaka

Osiguranje od financijskih gubitaka
Osiguranje raznih financijskih gubitaka je relativna novost na hrvatskom osigurateljnom tržištu i doživljava značajan premijski rast. Financijske rizike u poslovanju moguće je uz kvalitetnu policu podijeliti s osigurateljem i na taj način održati poslovanje i započeti novi razvojni ciklus.