Osigurajte svoje vozilo

Osigurajte svoje vozilo

Osiguranje vozila

Osiguranje vozila
Uz posredovanje Optimariska možete ugovoriti cjelovit program osigurateljnih usluga za Vaše vozilo. Automobil u prometu predstavlja potencijalnu opasnost. Da bi se zaštitile žrtve u prometu, zakonom je propisano osiguranje od automobilske odgovornosti za štete nanesene trećim osobama. Automobilski kasko je dragovoljno osiguranje motornog vozila s ciljem naknade štete nastale kada ste Vi odgovorni za prometnu nezgodu.

Osiguranje od automobilske odgovornosti

Osiguranje od automobilske odgovornosti
Policom osiguranja od automobilske odgovornosti ispunjavate zakonom propisanu obvezu i osiguravate svoju odgovornost prema trećim osobama za štete prouzročene korištenjem Vašeg vozila. Osiguratelj preuzima rizik na sebe, na taj Vas način financijski štiti i jamči da će posljedice eventualne prometne nezgode biti značajno ublažene. Statistički podaci pokazuju da je vjerojatnost stradavanja u prometnoj nesreći značajno veća nego kod ostalih oblika prijevoza.

Osiguranje automobilskog kaska

Osiguranje automobilskog kaska
Osigurajte kasko osiguranjem svoje vozilo jer ono predstavlja vrijedan dio Vaše imovine. Budite odgovoran vlasnik i zaštitite svoj ekonomski interes. Podijelite rizik s osigurateljem i mirnije spavajte. Bilo koja šteta, manja ili veća, predstavlja neplanirani financijski izdatak za vlasnika vozila.